Välkommen Pernilla!

Pernilla är sedan maj 2023 ny Miljökonsult hos C3S Miljöteknik. Pernilla har en master i Miljövetenskap och kommer närmast från en anställning inom miljö- och hälsoskydd i Norrtälje. Där arbetade hon med frågor inom tillsyn och lagstiftning, framför allt anmälningar och ansökningar.

– Det känns väldigt spännande att vara här, som en del av ett kompetent team och ett företag som är på väg framåt, säger Pernilla. Jag har ännu inte varit här så länge men trivs redan finfint med arbetsuppgifterna som är av varierande slag. Det känns väldigt meningsfullt att arbeta med en så angelägen fråga som giftfri miljö.  

Hos C3S jobbar Pernilla bland annat med provtagningar, anmälningar och rapportskrivning, men kan också assistera i andra verksamhetsområden när behov uppstår.

– Vi är en överlappande organisation som kan dela våra kompetenser i projekten och leverera en helhet, säger Pernilla vidare. Det gynnar såklart våra uppdragsgivare som hittar alla moment på samma ställe. För tillfället jobbar jag bland annat med anmälningar om återvinning och exportavfall. Det händer mycket hos C3S och jag ser fram emot sommarens och höstens kommande projekt!

Varmt välkommen till C3S Miljöteknik, Pernilla Eriksson!